Cautare

10357 de rezultate pentru "prefix bucuresti" (3.82 secunde)
Cum arata Promenada, "mall-ul corporatistilor" din Bucuresti. Imagini din interior, cu o saptamana inainte de marea deschidere Peste o saptamana se deschide cel mai nou mall din Bucuresti, Promenada, situat pe Calea Floreasca Nr. ... Este prima astfel de inaugurare care a avut loc in ultimii trei ani in Bucuresti.
La doar 7 zile de la redeschiderea magazinului din Constanta, JYSK Romania anunta o noua locatie in zona Chitila din Bucuresti, in Colosseum Retail Park.
Furnizor oficial al Curtii Regale Belgiene, Leonidas a deschis primul sau magazin in Romania in 2001, pe str Doamnei, nr 27, din Bucuresti, iar anul acesta aniverseaza 15 ani de expertiza integral oferita consumatorului roman.
291/R din 1 aprilie 2019 pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti - Sectia a VI-a Civila, in dosarul nr. ... - Tribunalul Bucuresti a sesizat Inalta Curte de Casatie si Justitie, acuzand un conflict de competenta intre Curtea de Apel si Tribunalul Bucuresti.
Artur Gluscenko a mai spus ca va ramane la Bucuresti atata cat va fi necesar, vorbind si despre interesul mare al mass-media pentru situatia lui Lucescu:
Echipa feminina, antrenata de Bertholt Vasuica si Pusa Dina, intalneste formatia CSM Bucuresti, de la ora 17.00, in cadrul etapei a 13-a din Divizia A1.
Nascuta la Bucuresti, spadasina Ana Maria Branza, vicecampioana olimpica la Beijing, declara cu mandrie ca la Craiova, orasul in care a venit in urma cu 14 ani sa practice scrima, se simte ca acasa.
Clasament final 1 CFR Cluj 34 21 8 5 63-31 71 2 FC Vaslui 34 22 4 8 58-29 70 3 Steaua Bucuresti 34 19 9 6 47-26 66 4 Rapid Bucuresti 34 18 10 6 54-29 64 5 Dinamo Bucuresti 34 18 8 8 57-32 62 6 Otelul Galati 34 15 7 12 34-29 52 7 Pandurii Tg.
Violente in Bucuresti provocate de ultrasii unguri UPDATE 22:53 - Partida Romania - Ungaria s-a incheiat. ... Incidentele au continuat apoi intre suporterii romani, la peluza sudica, existand cateva batai intre suporterii din provincie si cei din Bucuresti.
Cele patru intalniri vor avea loc la Bucuresti, peNational Arena. ... Din fericire, capitala Romaniei BUCURESTI se regaseste printre ele. ... Copenhaga (Danemarca), Bucuresti (Romania), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Bilbao (Spania), Budapesta (Ungaria), Bruxelles (Belgia) si Glasgow (Scotia) ;
Relatiile Tiriac - Bucuresti au devenit glaciale In ultimul timp, relatia dintre Tiriac si autoritatile centrale de la Bucuresti s-au racit considerabil.
Site-ul succesdublu.ro ofera o lista cu locuri din Bucuresti cu WI-FI gratuit: ... - Newton Restaurant - Bucuresti.
Concertul pe care Seal il va sustine pe 27 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti va fi prefatat de un recital sustinut de trupa Taxi. ... Nu este pentru prima data cand managementul binecunoscutului artist britanic alege sa colaboreze cu trupa Taxi pentru concertul Seal, la Bucuresti.
Miss Bucuresti 2013: Cele mai frumoase fete din Capitala isi vor disputa coroana duminica Cele mai frumoase fete din Capitala au concurat pentru titlul de Miss Bucuresti 2013, iar toti romanii pot afla maine, 19 Mai, de la ora 20.00, exclusiv la TVH, finala concursului Miss Bucuresti 2013.
18 mai 1991, Bucuresti). ... • Jurnal de una singura, Bucuresti, 1980; • Jur ca voi spune adevarul, Bucuresti, 1983; • Glontul de portelan, Bucuresti, 1984; • Magazinul de clepsidre, Bucuresti, 1987; • Podul de vise, Bucuresti, 1989.
Annes a fost chinuita pe litoral de o criza renala si a plecat de urgenta la Bucuresti! ... O criza renala a facut-o pe cantareata sa plece de urgenta de la mare la Bucuresti, dupa ce a chemat salvarea de doua ori pe litoral, intr-un interval destul de scurt.
"Fabulos!", "Magnific!", "Perfect!" sunt doar cateva dintre cuvintele ce puteau fi auzite rostindu-se aseara de zecile de mii de fani prezenti in Piata Constitutiei din Bucuresti, dupa un show care, cu siguranta, va ramane in istorie:
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Trupa britanica de melancholic rock ANTIMATTER va canta anul viitor la cea de-a patra editie a festivalului METALHEAD Meeting, intre 12 si 14 iunie, la Bucuresti.
REVELION 2015 BUCURESTI - Unde te poti distra in noaptea dintre ani: ... Amfitrionul petrecerii de Revelion va fi Smiley, care va anima atmosfera din Piata Constitutiei alaturi de prezentatorul TV Pavel Bartos, la evenimentul intitulat in acest an "HaHaHappy New Year Bucuresti 2015".
google-analytics.com